Τι είναι το Kangoo Jumps;

Ξεκίνησε από την Ελβετία με στόχο να βοηθήσει τους αθλητές να ανακάμψουν από τραυματισμούς. Το συγκεκριμένο άθλημα έχει απήχηση στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Σε μία μόνο ώρα προπόνησης, όχι μόνο θα διασκεδάσετε (θα νιώσετε σαν να επιστρέφετε στην παιδική σας ηλικία πάνω σε ένα τραμπολίνο), αλλά θα γυμνάσετε εντατικά τους μύες, το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Το αποτέλεσμα; Γυμνασμένοι μηροί, πιο στρογγυλεμένοι γλουτοί και καλύτερη αντοχή συνολικά. Για να μην αναφέρουμε όλες τις θερμίδες που χάνετε. Το Kangoo Jump είναι ένα ιδανικό άθλημα για όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Το βασικότερο όλων: στο τέλος μιας συνεδρίας, αισθάνεστε ευτυχισμένοι, οπότε υπάρχει θετικός αντίκτυπος στη γενικότερη διάθεσή σας.

Τι είναι τα «παπούτσια καγκουρό»;

Εξοπλισμένα με έλασμα, λειτουργούν ως αμορτισέρ, μειώνοντας τις επιπτώσεις στις αρθρώσεις και απορροφώντας τους κραδασμούς έως και 80%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι θερμίδες που καίγονται είναι περισσότερες γιατί την ίδια στιγμή απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να σηκώσει κανείς τις μπότες (ζυγίζουν 2,5 κιλά το καθένα).

Απαγορεύεται αυστηρά το Kangoo Jump σε περιπτώσεις:

  • κήλης αυχενικών δίσκων
  • εγκυμοσύνης

Όπως σε κάθε άθλημα, χρειάζεστε ιατρικό πιστοποιητικό. Να είστε προσεκτικοί και με το βάρος: υπάρχει ελάχιστος περιορισμός βάρους (30kg) και μέγιστος περιορισμός βάρους (100kg). Αποφεύγετε να τρώτε καθώς και να πίνετε νερό 2-3 ώρες πριν από την έναρξη του μαθήματος, λόγω της έντασής του.

Τα οφέλη μιας συνεδρίας Kangoo Jumps

Κάποιοι θα πουν ότι πρόκειται απλώς μια μόδα, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η οποία θα περάσει σύντομα. Ωστόσο, τo Kangoo Jump έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές προπονήσεις:

1. Βελτιώνει τον μυϊκό τόνο

2. Αυξάνει την αντοχή και την κατανάλωση οξυγόνου

3. Ενισχύει την ισορροπία, την κινητικότητα και τις δεξιότητες συντονισμού

4. Καίει έως και 1000 kcal/συνεδρία

5. Προλαμβάνει την οστεοπόρωση: οι ασκήσεις Kangoo Power αυξάνουν την οστική πυκνότητα

6. Μειώνει τις επιπτώσεις στις αρθρώσεις έως και 80%

7. Επιδρά κατά του στρες