Συνάντηση βετεράρων Α.Σ. Λαμία με τη διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία

Οι βετεράνοι του Α.Σ Λαμία είχαν συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Γιώργο Ποντίκα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν αρκετά θέματα που απασχόλησαν τις 2 πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των βετεράνων:

Η νέα διοίκηση του συνδέσμου μας στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων με φορείς και οργανισμούς προσφάτως είχε μια φιλική εγκάρδια και εποικοδομητική συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Γιώργο Ποντίκα και τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου και τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.
Πολλά και ενδιαφέροντα θέματα συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που αφορούν τη μεγάλη ομάδα της πόλης μας μερικά από αυτά το γηπεδικό και την βελτίωση της εικόνας σχετικά με την προσέλευση του κόσμου… για να γεμίσει επιτέλους το ΔΑΚ.
Οι Βετεράνοι είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο για όλα αυτά τα θέματα οπότε και να μας ζητηθεί.
Φέτος οι Βετεράνοι θα έχουν μια δυναμική παρουσία στους εντός έδρας αγώνες αφού η ΠΑΕ αποφάσισε να μας διευκολύνει να έχουμε έναν χώρο όπου οι Βετεράνοι θα κάθονται όλοι μαζί στην κερκίδα (VIP SILV 4) με έκπτωση 50% στο διαρκείας.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γιώργο Ποντίκα και τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου για την μεγάλη αυτή προσφορά στον σύνδεσμό μας.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε στην μεγάλη ομάδα της πόλης μας σε διοίκηση, προπονητικό Τιμ , και ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία και να επιτευχθούν οι στόχοι για μια άνετη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία!!!

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.