Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση για τη Super League της νέας περιόδου

Το πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου στη Super League, δεν αλλάζει φορμάτ, όπως αποφάσισε η γενική συνέλευση του Συνεταιρισμού.

Στο ΔΣ της Λίγκας ωστόσο, την Τετάρτη 13/7, αποφασίστηκε ότι σε επόμενο συμβούλιο θα συζητηθούν προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων από την αγωνιστική περίοδο  2023-24 και έπειτα.

Ακόμη αποφασίστηκε η κλήρωση για το επόμενο πρωτάθλημα που θα αρχίσει στις 20/8, να γίνει στις 25 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της Λίγκας.

Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και δόθηκε ομόφωνα εξουσιοδότηση στον πρόεδρο και στην αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., περί ορισμού αγώνων της 1ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League.

Σε συνέχεια σχετικής πρότασης του προέδρου Δ.Σ., η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, αποφασίστηκε ότι σε συνεδρίαση του Δ.Σ. το προσεχές διάστημα, θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League, για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων (από 2023-24 και εντεύθεν).

Η κλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Πηγή: sdna.gr

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.