ΠΑΣ Λαμία: Συμμετοχή στα εγκαίνια του αθλητικού κέντρου του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο ΠΑΣ Λαμία θα συμμετέχει στο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών γυναικών που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου στα Τρίκαλα, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου του Α.Ο. Τρικάλων.
Αναλυτικά και η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία:
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για ένα τμήμα με ιστορία 9 μόλις μηνών να καλείται σε ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός για την πόλη των Τρικάλων όπως είναι τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ.
Αποκτά δε η πρόσκληση μεγαλύτερη αξία για το σωματείο μας, καθώς θα συμμετέχουν στο τουρνουά που διοργανώνεται με την ευκαιρία των εγκαινίων, και τα μικρά κορίτσια της ακαδημίας μας που λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες και θα έχουν τη χαρά να διασκεδάσουν με κορίτσια από άλλες ακαδημίες όπως των Ιωαννίνων WFC, του Βόλου 2004, των Ελπίδων Καρδίτσας αλλά και του Α.Ο. Τρίκαλα.
Τα Τρίκαλα ως πόλη μας έχουν δείξει ότι είναι πρωτοπόρα σε πολλούς τομείς και το αθλητικό κέντρο που δημιουργήθηκε είναι από τα λίγα που υπάρχουν στην Ελλάδα και μακάρι το παράδειγμα του Α.Ο. Τρίκαλα να βρει μιμητές και αλλού.
Συγχαρητήρια στη δραστήρια και φίλη Διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα».

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.