ΠΑΣ Λαμία: Προφορική συμφωνία με Σλίβκα και Τσιλούλη

Ο ΠΑΣ Λαμία προχωρά με εντατικούς ρυθμούς τη στελέχωση του νέου ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, θέλοντας να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες και να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένος αγωνιστικά.

Μετά την ανανέωση σημαντικών ποδοσφαιριστών αλλά και την ανακοίνωση των Ντε Βινσέντι και Γιακουμάκη, αθηναϊκά δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα της πόλης μας να έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με δυο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Λιθουανό χαφ Σλίβκα αλλά και για τον επιθετικό, Σωτήρη Τσιλούλη. Και οι 2, δεσμεύονται με συμβόλαιο με την Ελαφρά Ταξιαρχία και για τη νέα σεζόν, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας της Ριζούπολης, η Διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να χαμηλώσει το μπάτζετ και συμβόλαια σαν και αυτά των 2 ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να τα «σηκώσει».

Κάπου εκεί εμφανίστηκε και το ενδιαφέρον της Λαμίας αλλά και του Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του τους δύο ποδοσφαιριστές και τους έχει σε εκτίμηση, πιστεύοντας πως μπορούν να βοηθήσουν τη Λαμία να πετύχει τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα. Η συμφωνία μεταξύ ποδοσφαιριστών και ΠΑΣ Λαμία είναι σε προφορικό επίπεδο και σύντομα αναμένονται οριστικές αποφάσεις.

 

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.