ΠΑΣ Λαμία: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη»

Ο ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε νωρίτερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου.

Το «παρών» έδωσαν 27 παίκτες. Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι Σαραμαντάς, Σαράνοφ, Τσούκαλος, Αντέτζο, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Σιμόν, Γκαραβέλης, Γκέντσογλου και Μαργαρίτης. Παράλληλα, αποκτήθηκαν έξι νέοι ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής. Πρόκειται για τους Ντε Βινσέντι, Γιακουμάκη, Τσιλούλη, Μπάμπη, Σλίβκα και Γκοράνοφ, που όλοι τους ήταν παρόντες.

Δικαιολογημένα απών με έξτρα άδεια ήταν ο Μανούσος, με τον Γκέντσογλου να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα αφού είναι τραυματίας και τους Καραμάνο, Προβυδάκη να προπονούνται ατομικά. Μαζί τους γυμνάστηκε και ο Μαζουλουξής που έχει ειδοποιηθεί να βρει νέα ομάδα, ενώ απουσίαζε ο Ελευθεριάδης, ο οποίος ψάχνει να βρει πρόταση και να αποχωρήσει.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως στο γήπεδο βρίσκονταν περίπου 100 φίλοι της ομάδας καθώς και μερίδα των οργανωμένων, οι οποίοι εμψύχωσαν το σύνολο του Φέστα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και δείχνοντας παράλληλα πως και φέτος θα αποτελέσουν το 12ο παίχτη της Λαμίας στηρίζοντας τις προσπάθειες των Φθιωτών!

 

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.