Μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής: Τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας?

Την επόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, και οι ομάδες που θα τη διεκδικήσουν θα δώσουν τη «μάχη» τους μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στον 4ο όμιλο, ο Μακεδονικός βρίσκεται στην 1η θέση και έχει κλειδώσει την άνοδο, αλλά για τις 2 εναπομείναντες θέσεις υπάρχουν 4 ομάδες που θα μονομαχήσουν για τα πολυπόθητα εισιτήρια ανόδου. Πιο συγκεκριμένα, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου έχει 10 βαθμούς, ο Διογένης Νεοχωρίου 8, η Αγυιά 8 και η Στυλίδα 7. Με βάση την παραπάνω βαθμολογία, είναι πολύ πιθανό, μετά το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή, να προκύψουν ισοβαθμίες. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ποιά ομάδα θα πάρει την άνοδο?

Σε περίπτωση λοιπόν ισοβαθμίας, δεν ισχύουν τα αποτελέσματα των αγώνων ανάμεσα στις ομάδες που ισοβαθμούν αλλά ως πρώτο κριτήριο λογίζεται η συνολική διαφορά τερμάτων από το σύνολο των αγώνων μπαράζ. Το 2ο κριτήριο σχετικά με την ισοβαθμία είναι η καλύτερη επίθεση και ως 3ο η καλύτερη άμυνα. Κατανοούμε λοιπόν, πως η τελευταία αγωνιστική θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και πως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου θα είναι πραγματικό «θρίλερ» για όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

 

 

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.