Έσπερος Λαμίας: Δικός του και ο «μπόμπερ» Χατζηκυριακίδης

Ο Έσπερος Λαμίας συνεχίζει δυναμικά το χτίσιμο του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο πλαίσιο αυτό συμφώνησε με τον Δημήτρη Χατζηκυριακίδη, ενισχύοντας τις θέσεις της περιφέρειάς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«…ΕΝΑΣ ΣΠΑΝΙΟΣ ΄΄ΜΠΟΜΠΕΡ΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 1998.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία μας, με τον αθλητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗ. Ο Δημήτρης Χατζηκυριακίδης γεννήθηκε το 1998,έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται επάξια στις θέσεις (1 και 2) των guard. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρίες από υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, μιας και έχει μπασκετική διαδρομή με συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες Παίδων,
Εφήβων καθώς και συμμετοχή στα Εθνικά πρωταθλήματα των Α1,Α2,Β΄κατηγοριών. Ο Δημήτρης ταιριάζει αγωνιστικά με την φιλοσοφία της ομάδας και μπορεί να βοηθήσει τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό,(με πολλούς τρόπους) τομέα.

Τον καλωσορίζουμε στον οργανισμό του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και γνωρίζοντας τον άριστο χαρακτήρα του, ευχόμαστε οι στόχοι του να ταυτιστούν με τους στόχους της ομάδας . Τον καλωσορίζουμε στην πόλη της Λαμίας και του ευχόμαστε υγεία σε αυτόν και στους οικείους του».

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.