Έσπερος Λαμίας: Δικός του και ο Κυριακόπουλος

Ο Έσπερος Λαμίας ανακοίνωσε την απόκτηση και του Γιάννη Κυριακόπουλου που αποκτήθηκε για να δώσει βάθος στο ρόστερ και να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball) , ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον αθλητή ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος αγωνίζεται στην θέση του playmaker, και ως ‘’αειθαλής μαέστρος’’, θα αποτελέσει για την ομάδα μας, ‘’και την πυξίδα και τον φάρο’’, ως προς την επίτευξη των στόχων μας. Κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου και συνετέλεσε τα μέγιστα , για την άνοδο τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Όταν ένας αθλητής έχει αγωνισθεί επανειλημμένα σε ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, έχει κατακτήσει με διαφορετικές ομάδες, 5 ανόδους από την Α2 στην Α1 Εθνική Κατηγορία ,2 ανόδους από την Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική κατηγορία και έχει συμμετάσχει ως φιναλίστ σε Τελικό του Κυπέλου Ελλάδας, είναι πασιφανές ότι ο Γιάννης Κυριακόπουλος έχει διατρέξει μια διαδρομή γεμάτη και επιτυχημένη. Για την φετινή αγωνιστική συνεργασία μας, ο Γιάννης δεν έρχεται ‘’να αποδείξει κάτι΄΄ , έρχεται γιατί ο ίδιος νιώθει ότι μαζί με τους νέους συναθλητές του, θέλει να ‘’ζήσει μια διαδρομή ακόμα’’.

Καλώς όρισες Γιάννη και ευχόμαστε υγεία σε σένα και την οικογένειά σου.

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.